Asiatisk vildåsna

asiatisk vildåsna

Asiatisk vildåsna, substantiv.. Böjningar: asiatisk vildåsna. Engelska: kulan. Mer känt som vildåsna. De två mest kända arterna i denna familj underordnad hästdjur är kiang och kulan (som är två arter asiatiska vildåsnor). Även onager är. Kulanen är en asiatisk vildåsna. Pälsen på ryggen är mörkgul eller rödbrun med en bred mörk rand längs ryggraden, undersidan är ljus.

Asiatisk vildåsna Video

Asiatisk vildåsna - findings

Starkt hotade arter Hästdjur Däggdjur i palearktiska regionen Däggdjur i orientaliska regionen. Vanliga ord och fraser. Återintroducering i närbelägna Uzbekistan och Kazakstan har dock ökat antalet individer något. Ett Iran med kärnvapen ses som en katastrof oberoende av om det sitter en åsna eller en elefant i vita huset. Kulaner är dräktiga i 11 månader och födslar sker säsongsbundet med topp i juni och juli.

Asiatisk vildåsna - by:

Vår på stäppen i västra Kazakstan. Halvåsna och Anatolien · Se mer ». På Arabiska halvön gäller idag båda arter som utdött i vilt tillstånd men det påbörjades en återinföring av halvåsnan i regionen. Populationen ha minskat med 50 procent bara de senaste 20 åren. Ett Iran med kärnvapen ses som en katastrof oberoende av om det sitter en åsna eller en elefant i vita huset. Sedan självständighetsförklaringen har endast få förändringar skett inom ekonomin. Holocen är den nu pågående geologiska epoken vilken inleddes för cirka 11 år sedan. asiatisk vildåsna

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *